12

14 Üyeli Zile Ticaret Borsası Meclis’nin yeni Meclis Başkanı Duran ŞAHİN olurken, Başkan Yardımcılığına Yakup YILDIRIM ile Salih DÖNGEL ve Meclis Kâtipliğine ise Mehmet UZER seçildi.

Meclis Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı kısa bir değerlendirmede bulunan Duran ŞAHİN, “Beni bu göreve seçen tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Eşit ve tarafsız bir şekilde Meclis çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. İlçemize, Üyelerimize ve Camiamıza yeni meclisimiz hayırlı olsun” dedi.

Birlikte güzel işler başaracağız
Meclis Toplantısında konuşan Zile Ticaret Borsası Başkanı Muammer TEKE ise birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarının altını çizdi.

Zile Ticaret Borsasında ekip ruhu ile çalışılacağını ifade eden TEKE, “Bu işe çok inandık. Birlikte güzel işler başaracağız. Ekip ruhu ve inançla çalışacağız. Çünkü biz çalışırsak şehrimiz kazanacak, şehrimiz kazanırsa ülkemizde kazanacak. Yeni meclisimiz hayırlı olsun” diye konuştu.