BAŞKAN TEKE TARIM VE ORMAN BAKANIMIZ SN. ‪DR. BEKİR PAKDEMİRLİ, BİRLİK BAŞKANIMIZ SN. M.RİFAT HİSARCIKIOĞLU‬ VE 365 ODA/BORSA YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZIN KATILIMI İLE VİDEO KONFERANS YÖNTEMİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI.

• 04.06.2020
Tarım ve Orman Bakanımız Sn. ‪Dr. Bekir PAKDEMİRLİ, Birlik Başkanımız Sn. M.Rifat HİSARCIKIOĞLU‬ ve 365 Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanımızın katılımı ile video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen istişare toplantısına Borsa Başkanımız Sn. Muammer TEKE katılım sağladı.
Toplantıda söz alan Başkan TEKE; Ülkemizin 9. en büyük sulama barajı özelliğine sahip Bölgemiz tarımı için son derece önemli olan Süreyya Bey Barajı’nın sulama kanallarının tamamlanarak bir an önce tarımsal sulamaya açılmasının önemini ve zaruriyetini Bakan Sn. ‪PAKDEMİRLİ’ye ileterek bu konuda desteklerini istedi.