TOBB’un 70. kuruluş yıl dönümününde camiamızla bir araya geldik. Birlik merkezinde gerçekleştirilen TOBB’un 70. kuruluş yıl dönümünü etkinliklerine Yönetim Kurulu Başkanımız Muammer TEKE ve Genel Sekreterimiz Ömer Faruk ÖNKUZU katıldılar.

• 24.06.2022
TOBB’un 70. kuruluş yıl dönümününde camiamızla bir araya geldik.
Ticaret Bakanımız Sn. Dr. Mehmet MUŞ’un teşrifleriyle 10-20-30 yıl görev yapmış delege ve genel sekreterlerimize plaketleri takdim edildi.
70 yıldır aynı ruh, aynı heyecanla, Güçlü Türkiye ve Güçlü Ekonomi için çalışmaya devam.