BORSAMIZDAN EĞİTİME DESTEK

• 22.09.2021
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin desteği ve Ticaret Borsası Başkanlığımızın katkıları ile, Borsa çalışma alanımız içerisinde tespit edilen ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 2021-2022 eğitim ve öğretim döneminde hediye edilmek üzere, Borsa Başkanlığımız tarafından satın alınan 750 adet spor ayakkabı yapılan protokol ile Zile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Teslim de Borsa Başkanımız Muammer Teke, Sayman Üyemiz Nihat Açıkal ve Genel Sekreterimiz Ö.Faruk Önkuzu hazır bulundular.
Borsa Başkanı Muammer TEKE; “Her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin finans desteği ve Borsamızın da ilave katkıları ile geleneksel hale getirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu yıl öğrencilerimiz için spor ayakkabı satın alınması yönünde bir karar alarak eğitim yardımımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mümkün olduğunca daha fazla sayıya ulaşarak daha çok öğrencimizi sevindirmeyi amaçladık. Yardımda katkısı büyük olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Yönetim Kuruluna, birlikte çalıştığımız İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, kurul ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yardımın öğrencilerimizin eğitimine fayda sağlaması temennisi ile saygılar sunuyorum” dedi. Başkan TEKE bu vesile ile bir kez daha tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin 2021-2022 eğitim ve öğretim yılını kutlayarak başarılar diledi.
BORSAMIZDAN EĞİTİME DESTEK