TOBB İÇ ANADOLU VE KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

• 28.04.2021
       Birlik Başkanımız Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU liderliğinde, bölgede yer alan Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarımızın katılımlarıyla 28 Nisan Çarşamba günü saat 15:00'te “İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Toplantısı” video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. Toplantıya Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muammer Teke katılım sağladı.
Toplantıda; tam kapanma nedeni ile üyelerimizin KDV, SGK ve benzeri resmi ödemeleri ile çek, senet, kredi, kredi kartı gibi diğer banka ödemelerinin ödeme tarihinden itibaren uygun bir tarihe faizsiz bir şekilde ertelenmesi talep edildi.
Diğer yandan; sektörlerde ve yerelde yaşanan sıkıntıların ele alındığı toplantıda, kapanan iş yerlerine destekler, sicil/stok affı, yeni faizsiz kredi talebleri değerlendirilirken, ulusal zincir marketlerin yol açtığı haksız rekabet sıkıntıları öne çıktı.
Başkan Teke; “Devletimizin sunacağı ilave desteklerle birlikte yaşanan bu olağanüstü dönemi birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde atlatacağımıza yürekten inanıyor, yapılan istişareler doğrultusunda alınan ve alınacak kararların iş dünyamız ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
TOBB İÇ ANADOLU VE KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.